Turism cu tricicleta electrică

Data publicării:
turism

Pentru 20 de lei, turiştii pot face un tur de jumătate de oră prin localitate. Băile Felix se alătură astfel marilor stațiuni din Europa, unde asemenea mijloace de transport au devenit obişnuinţă. 

Abia au apucat proprietarii să deschidă centrul de închiriere, că au și sosit primii clienți dornici să încerce tricicletele. Pentru unele doamne, tentaţia a fost atât de mare, încât nu a mai contat că purtau pantofii cu toc. Cei doi proprietari au văzut în Turcia un asemenea centru şi au vrut vadă dacă ideea prinde şi la noi. 

„Ne-am interesat și am început sa închiriem aceste vehicule electrice. Am pornit de la această idee și am dezvoltat un bussines”, a spus Cosmin Hațegan, unul dintre proprietarii centrului de închiriere.

„Felixul este o stațiune în care vin turiștii, în care nu prea au ce să facă în timpul liber: ștrand și apoi seara o mică plimbare. Eu zic că venim cu o alternativă”, a spus Andreea Maier, administratorul punctului de închiriere.

„Costurile de întreținere sunt minuscule, se referă doar la curentul cu care încarci bateriile, acumulatorii”, a precizat Lucian Pralea, unul dintre proprietarii centrului de închiriere. 

Clienții pot parcurge cu o tricicletă în jur de 35 de kilometri şi plătesc pentru o jumatăte de oră 20 de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri