Turiștii moldoveni care nu au fost spitalizați după accidentul de autocar din Brăila și-au petrecut noaptea într-un internat

Data publicării:
accident braila digi

Mulțumim Domnului că suntem toți sănătoși, adică majoritatea... suntem sănătoși”, spune un pasager al autocarului.

Cu lacrimi în ochi și plini de recunoștință că sunt în viață. Așa erau, la internatul unui liceu din Brăila, 10 dintre victimele tragicului accident de pe drumul european E87.

„În comparație cu alte persoane, n-am pățit nimic eu. Cum se termină toate investigațiile am înțeles că plecăm”, spune un pasager, rănit ușor la cap.

Gândul multora este acum la casa de peste Prut, unde speră să ajungă în curând. Vor ajunge însă mai puţini decât au plecat. Trei copii care se aflau în autocar și-au pierdut viața în accident. Alte 25 de persoane au fost rănite.

La internatul unui liceu din municipiul Brăila sunt cazate persoanele care au fost implicate în accidentul din localitatea Baldovinești, persoane care nu au fost rănite sau care în urma investigațiilor medicale de la Spitalul de Urgență au fost externate”, a spus Stoian Ștefan, purtător de cuvânt al ISU Brăila.

Înainte de a fi cazați la internat, oamenii au trecut pe la secția de poliție pentru a da declarații. Cei mai mulți spun că accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condițiile de mers. În autocar se aflau 36 de pasageri din Republica Moldova care se întorceau din vacanţa petrecută în Turcia. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri