Un câine poliţist a fugit de la serviciu

Data publicării:
ringo

Instructorul lui Ringo l-a iertat deja pentru evadare şi cei doi sunt din nou cei mai buni prieteni. Iar efectivul poliţiei este complet acum.

Câinele Ringo are 6 ani, lucrează din 2009 la poliția din Hârlău. Săptămâna trecută a fugit. După câteva zile, a fost găsit în zona de antrenament de un localnic din comuna Deleni, care l-a ținut acasă pentru câteva zile. Acesta, aflând ulterior de căutările pe care le face poliția, i-a anunțat pe cei de la Poliția din Hârlău și astfel câinele s-a reîntors la locul de muncă”, a explicat Mădălin Țăranu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție.

Evadarea a fost posibilă după ce Ringo a forţat gardul de sârmă al padocului unde locuia. Un localnic l-a găsit hoindărind pe câmp şi l-a dus acasă, unde câinele poliţist a fost bine primit.

Soţia bărbatului care a găsit câinele a povestit că animalul nu a fost deloc agresiv şi că, prin urmare, copiii s-au ataşat de el.

După câteva zile, noii stăpâni ai câinelui au văzut un afiş care anunţa dispariţia unui câine poliţist. Şi-au dat seama că e momentul să se despartă de noul membru al familiei. Au cerut, în schimb, un alt căţel.

Acum, când totul s-a terminat cu bine, poliţiştii din Hârlău trebuie să lucreze serios la imaginea lor pentru ca localnicii să uite că au pierdut câinele de urmă. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri