Un copil strangulat a leşinat la spital. Părinţii, principalii suspecţi

Data publicării:
copilarie

Medicii au chemat poliţiştii imediat după ce au consultat copilul inconştient. Băiatul avea urme de lovituri pe faţă şi semne că fusese chinuit. 

Marca cervicală s-a intensificat, dând medicilor de acolo bănuiala că cel mic a fost practic ștrangulat. Părinţii au recunoscut ca el s-a strangulat singur cu o funie de la rufe şi că ei au tăiat acea funie”, a spus dr. Lucian Cernahoschi, purtător de cuvânt al Spitalul de Pediatrie Sfânta Maria din Iași. 

După această explicaţie, părinţii copilului şi-au schimbat declaraţia, de teamă să nu fie acuzaţi de neglijenţă. Nu au admis însă că este vina lor pentru că băiatul a ajuns leşinat la spital.

Nu s-a împiedicat în rufe, nu s-a împiedicat în nimic. Eu nu sunt de vină cu nimic. Cum să-mi omor propriul meu copil? Eu am crescut cinci”, a spus Carmen Ciurariu, mama copilului. 

Anchetatorii au stat de vorbă şi cu vecinii, ca să afle dacă au auzit copilul cum strigă după ajutor. Nimeni nu a putut să dea vreo informaţie de folos poliţiştilor. 

Familia primeşte ajutoare sociale de la primărie, motiv pentru care, o dată la şase luni, asistenţii sociali vin în vizită. Spun însă că nu au văzut niciodată semne că cei mici sunt chinuiţi sau neglijaţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri