Un român a pierdut 3,7 milioane de euro

Data publicării:
LOTO - FB LOTERIE-3

Marele pot la Loto 6/49 la extragerea de Revelion a fost de 7,4 milioane de euro. Au fost doi câştigători, amândoi din Găieşti, însă doar unul s-a prezentat să-şi ridice premiul, pe 14 ianuarie 2016.

Potrivit regulamentului Loteriei Naţionale, cel de-al doilea câştigător a avut la dispoziţie 90 de zile ca să-şi revendice premiul. Termenul a expirat azi

Cristinela Odeta Nestor, preşedintele ONJN: „Lucrurile acestea pentru noi, ca Loterie, ca instituţie, nu sunt o noutate. Deci, există posibilitatea ca un jucător să nu revendice premiul. Am avut într-un an un câştigător de 1,9 milioane de euro care, la fel, nu s-a prezentat.”

Cele 3,7 milioane de euro nerevendicate nu se vor întoarce la jucători ca premii.

Cristinela Odeta Nestor, preşedintele ONJN: „Aceste premii se cumulează într-un cont şi devin veniturile Loteriei. ”

Jucătorul care şi-a revendicat premiul, s-a făcut nevăzut imediat ce şi-a ridicat banii.

Grigore Gheorghe, primarul oraşului Găieşti: „Nu există nicio informaţie. Cu toate că au fost fel şi fel de supoziţii, au fost aruncate pe piaţă diferite nume de cetăţeni ai oraşului nostru, până la această dată nu se cunoaşte câştigătorul. ”

Faptul că al doilea câştigător din Găieşti nu s-a prezentat să-şi revendice premiul de 3,7 milioane de euro a alimentat suspiciunile împătimiţilor de Loto 6 din 49 cu privire la cei care câştigă marele pot.

Oamenii spun că niciun mare pot nu a fost lipsit de controverse.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri