Un tânăr de 22 ani ani a murit într-un accident auto. Polițiștii cred că participa la curse de mașini

Data publicării:
timthumb
Sursa foto: Sighet247.ro

Un grav accident rutier, soldat cu decesul unei persoane, a avut loc la finalul săptămânii trecute, în Sighetu Marmaţiei, informează Sighet247.ro

Conform informațiilor furnizate de ISU Maramureș, un șofer a rămas încarcerat după ce s-a izbit cu mașina de un stâlp de electricitate, apoi s-a răsturnat pe plafon. Tânărul de 22 de ani aflat la volan a murit pe loc.

Potrivit unor martori, cu jumătate de oră înainte de a se produce tragedia, tânărul șofer ar fi condus nebunește prin municipiul Sighetu Marmației. ”De două ori a trecut pe lângă blocul nostru. Am ieșit la geam pentru că nu am știut ce se întâmplă. Gonea pe șosea. Cred că avea 200 km/oră. Chiar a zis soțul meu: ăsta se omoară!,” a scris o femeie publicației Sighet247.

Accidentul s-ar fi produs în timp ce tânărul participa la o cursă de mașini, alături de alt tânăr. Niciunul dintre cei doi nu avea dreptul să conducă, având permisele suspendate, iar tânărul scăpat viu era beat.

„Întrucât nu a păstrat distanța laterală suficientă, cele două autoturisme au intrat în coliziune. După impact, autoturismul condus de tânărul din Sarasău a pătruns pe sensul opus, a lovit balustrada de protecție a unui pod, a fost proiectat în poarta de acces a unui imobil, a distrus conducta de gaz și stâlpul de susținere a rețelei electrice, după care s-a răsturnat pe plafon. Tânărul a decedat. Celălalt autoturism a derapat și s-a izbit de un stâlp al rețelei electrice. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, cae a indicat o valoare de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat„, a declarat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Polițiștii cred că cei doi tineri făceau "liniuțe" și aveau peste 160 km/oră.

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri