Un tramvai plin cu oameni a mers fără vatman două staţii. RATT: Călătorii nu au fost în pericol

Data publicării:
tramvai-fara-vatman-timisoara-9

 

Potrivit opinia timişoarei.ro, vatmanul a căzut din tramvai la staţia de la intersecţia Căii Buziaşului cu Eroilor, iar garnitura a mers aşa până în dreptul magazinului Ciclop din Zona Fabricii de Bere.

Vatmanului i s-a făcut rău, s-a ridicat pentru o clipă de la manşă şi s-a prăbuşit din picioare, pe scări, şi mai apoi pe carosabil, deoarece, susţin martori, uşa din dreptul lui era deschisă.

”Tramvaiul circula pe strada Stan Vidrighin, dinspre Bulevardul Liviu Rebreanu spre strada Pestalozzi, iar la intersecţia cu Bulevardul Eroilor, uşa tramvaiului fiind deschisă, vatmanul din cauza unor probleme de sănătate s-a dezechilibrat şi a căzut pe şosea. Bărbatul de 55 ani a fost transportat la spital, niciun călător nu a fost rănit. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii incidentului, urmând să fie luate măsurile legale”, a declarat Ancuţa Morariu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, citată de News.ro.

Tramvaiul a trecut prin două intersecţii semaforizate fără să fie condus, călătorii speriaţi bătând cu pumnii în ferestre.

Martorii spun că tramvaiul s-a oprit după ce a trecut prin cele două intersecţii deoarece urma o stradă care urca.

În prezent, circulaţia tramvaielor este blocată pe un sens de mers, în zona incidentului.

Vatmanul a scăpat ca prin minune cu viaţă în urma căzăturii, întrucât nu a fost lovit de nicio maşină şi nici nu a ajuns sub roţile garniturii. El este rănit şi a fost transportat de urgenţă la spital. Omul s-a lovit puternic la cap.

Călătorii nu au fost nicio secundă în pericol, spun reprezentanţii RATT

Aceştia spun că un controlor de bilete aflat întâmplător în vagon ar fi intervenit de urgenţă şi ar fi preluat comenzile în locul vatmanului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri