UPDATE: Copilul a fost găsit şi este în afara oricărui pericol. Alertă în Capitală! Un copil a dispărut de la grădiniță 

Data publicării:
copil-1

UPDATE: Copilul a fost găsit la câteva străzi distanţă de locul dispariţiei şi s-a întors teafăr şi nevătămat în familie.

____________

Un copil de 7 ani din Bucureşti a fost dat dispărut după ce a plecat, miercuri, din curtea unei grădiniţe aflate în Sectorul 6, informează Poliţia Capitalei, care solicită sprijin pentru găsirea acestuia. Copilul se numeşte Matei Gaidargi, are înălţimea 1,10 m, greutatea de 28 de kilograme, ochi căprui, ten deschis, faţă ovală şi păr şaten, tuns scurt.

La data dispariţiei era îmbrăcat cu trening de culoare neagră cu două dungi albe pe mâneci şi pe pantalon, tricou de culoare roşie, pantofi sport de culoare bleumarin cu două dungi negre.

Copilul venise, însoţit de mama lui, la Grădiniţa nr. 210 din cartierul Drumul Taberei, de unde urmau să o ia acasă pe sora acestuia. Femeia a intrat în grădiniţă şi l-a lăsat pe băiat să se joace în curte, aşa cum, de altfel, ea obişnuia să facă. După puţin timp, mama a revenit în curtea grădiniţei, însă băiatul nu mai era acolo. Femeia a sunat imediat la 112, iar poliţiştii au intervenit imediat, inclusiv cu un câine de urmă, au declarat, oficiali din Poliţie.



Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri