Urme de asfalt printre gropi

Data publicării:
Drum judetean galati gropi

Nici maşinile de teren nu răzbat pe drumul judeţean 252. Din cei 15 kilometri cât are în total, jumătate arată ca după o confruntare militară. „Chiar dacă mai plombează, plombează cu material prost şi într-o lună de zile se duce”, a spus un șofer. „Foarte rău, părăsit şi de autorităţi şi de toată lumea. Mă gândeam că e un drum comunal. Multe drumuri comunale arată mai bine”, a spus un alt șofer. „Dezastru, după cum vedeţi, şi e de ani de zile”.

Primarul recunoaşte că drumul este o ruşine pentru localitate. Legea nu-i dă însă voie să-l repare, pentru că ţine de Consiliul Judeţean.

„Situaţia drumului judeţean este în stare critică. Aveam foarte multe reclamaţii de la cei care folosesc drumul, noi le-am zis de fiecare dată că ne-am făcut datoria, am făcut adrese către Consiliul Judeţean pentru reparaţie”, a spus Ionel Boghiu, primar comuna Nicoreşti.

„Consiliul Judeţean a angajat o firmă de proiectare, vom avea un proiect şi după finalizarea licitaţiei, vom intra la plombări”, a spus Costel Fotea, manager de judeţ în cadrul CJ Galaţi. Primarul nu e mulţumit de răspuns.

„Aceste plombe în trei, patru luni de zile, jumătate vor sări şi va fi aceeaşi situaţie”, a spus Ionel Boghiu, primar comuna Nicoreşti. În acest an, Consiliul Judeţean Galaţi a alocat 13 milioane de lei pentru reabilitarea şi plombarea drumurilor judeţene. Asta după ce anul trecut nu a asfaltat nici măcar un kilometru de drum.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri