Vă simțiți în siguranță după atacurile teroriste din Franța? Ce răspund telespectatorii Digi24

Data publicării:
bubuiala magazin - 7217864-AFP Mediafax Foto-GABRIELLE CHATELAIN-1

„Eu, unul, mă simt în siguranţă în România, dacă mă refer strict la terorism. Însă, nu cred că SRI sau altă structură din România ar face faţă unei situaţii reale”, spune telespectatorul Cristian Dicu.

„Se caută de 25 de ani teroriştii de la Revoluţie şi nu-i găsesc. Poate, după ce se va aproba legea să ne poate asculta telefoanele şi să intre pe orice calculator fără mandat, o să prindă o grămadă de terorişti. La noi nu prea îşi au rostul teroriştii, avem politicieni care le ţin locul cu brio”, este opinia unui alt telespectator Digi24, Florin Buda.

Irimia Georgeta spune că nu se teme de un atac terorist: „Nu îmi este teamă. Noi suntem un popor pașnic, n-am cucerit pe nimeni, nu ne batem joc de credinţa altora şi de felul lor de a fi. Suntem un popor mai înțelept, ne-am adaptat mereu”.

„În România, nimeni nu este în siguranţă. Suntem depăşiţi de prezent. Noi trăim în trecut, într-un trecut îndepărtat. Nu poţi fi în siguranţă în caz de ninsoare, de ploaie, de vânt, de cutremur... ce să zic de ce-i mai rău ? Dacă cineva vrea, distruge tot metroul într-un sfert de oră, sau orice alt obiectiv din România. Suntem depăşiţi în toate, în autorităţi nu te poţi încrede, cu greu mai poţi avea încredere in cineva. Nici nu vreau să mă gândesc”, spune un alt telespectator Digi24, Laurenţiu Niculescu.   

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri