Viceprimar exilat pe hol. Primarul nu i-a dat birou, deşi a fost ales de doi ani

Data publicării:
viceprimar 1

Aşa au loc, de mai bine de două luni, audienţele pe care le dă localnicilor viceprimarul comunei Popești. Oamenii stau înghesuiţi, pe hol, ca să discute cu edilul. 

Nu e uşor, pentru că oamenii văzându-mă aici nici nu ştiu că eu am o funcţie în Primărie. Eu îi ajutam şi înainte pentru că sunt consilier local. Ei mă vedeau prin Primărie, dar acum e greu pentru că eşti viceprimar, dar de fapt nu ai un birou, nu ai atribuții şi nu poţi să faci nimic mai mult decât să aştepţi”, a spus viceprimarul Gabriela Alupoaie. 

Femeia spune că primarul nu-i dă un birou pentru că vrea să o înlăture din instituţie. La ultimele alegeri pentru primărie au fost contracandidaţi, iar actual viceprimar a fost la un pas să-i ia locul edilului. Explicaţia primarul e alta.

Suntem în renovare, toate birourile sunt...ea nu vrea să înțeleagă problema asta”, a spus Vasile Lupu, primarul comunei Popeşti. Doar că în biroul unde se fac reparaţii şi-a găsit loc reprezentantul primăriei pentru situaţii de urgenţă. Viceprimarul spune că dacă nu va primi un birou unde să lucreze va face plângere penală împotriva primarului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri