VIDEO. Copil rănit grav într-un accident, din cauza unui câine fără stăpân

Data publicării:
caine

Copilul lovit de maşină e un băiat de 11 ani, care se întorcea împreună cu doi prieteni de la un antrenament de fotbal. Cu toţii s-au speriat şi au încercat să traverseze strada, după ce din curtea unei foste fabrici a ieşit un câine care a început să-i latre. În urma impactului, băiatul a ajuns la spital cu fractură de umăr şi de mandibulă.

„A rămas cu traume, îi e frică de orice, nu poate să doarmă. Probabil că n-o să mai joace fotbal, i-a zis medicul că nu mai are voie, a zis că să joace șah, nu fotbal. Și asta era pasiunea lui. Plânge într-una că nu mai poate juca”, spune Viorel Marinoiu, tatăl băiatului.

Oamenii care locuiesc în zona unde s-a produs accidentul spun că patrupedele care i-au speriat pe copii sunt permanent agresive şi că sunt hrănite de angajaţii firmelor care funcţionează în vechea fabrică.

Orice locuitor al Sibiului cunoaște că seara, mai ales, nu se poate circula în această zonă. Dar, mai nou, nu se poate trece nici măcar ziua. Orice biciclist este atacat, orice om care trece prin dreptul acestor întreprinderi este atacat de câinii vagabonzi”, spune Vasile Presecan, localnic.

Autorităţile locale recunosc că au primit sesizări pe această temă, dar spun că nu pot interveni.

„Respectiva curte, de unde se văd pe imagini ieșind acei câini, este o proprietate privată și deci proprietarul are obligația să se îngrijească de aceasta”, spune Primăria Sibiu.

Proprietarul nu a putut fi contactat, pentru a-şi spune punctul de vedere. Ar putea răspunde totuşi în faţa poliţiştilor, care au deschis o anchetă în acest caz.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri