VIDEO. Cum ajunge o mașină de poliție în șanț, singură

Data publicării:
politie23

Fă ce spune poliţistul, nu ce face poliţistul! Îndemnul se potriveşte de minune unui om al legii, care a reuşit să scape de sub control mașina parcată.

Se întâmpla într-o miercuri după-amiază, în faţa primăriei din comuna Şuletea, judeţul Vaslui. Un poliţist din altă localitate, cu treabă la primăria din comuna vasluiană, parchează vis-a-vis de clădire şi îşi vede liniştit de misiune. Traversează şi intră pe poarta primăriei.

După câteva momente maşina decide şi ea să se pună în mişcare şi, nesecurizată cu frâna de mână şi cu roţile virate, îl urmează pe poliţist de cealaltă parte a străzii. Încet, cât să fie observată de cei care vin din sensul celălat.

Noroc că strada principală din comună nu e intens circulată la orele amiezei şi noroc că primul participant la trafic întâlnit e un căruţaş care văzând de departe grozăvia îşi ţine calul în frâu. Maşina se opreşte în primul obstacol mai serios, şanţul din faţa primăriei Şuletea, judeţul Vaslui. Acolo o găseşte poliţistul alertat de strigătele sătenilor, aflaţi şi ei cu treabă la şosea.

Imaginile filmate de camera de supraveghere din centrul comunei ne-au fost trimise de un telespectator Digi24. Dacă şi dumneavoastră aveţi imagini sau informaţii care pot deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe site-ul digi24.ro, la secţiunea Digivox, pe email sau pe contul nostru de Facebook. Ne puteţi trimite imagini şi pe WhatsApp, la numărul afişat pe ecran, 0771.100.304. Este important să precizaţi numele dumneavoastră şi locul de unde le transmiteţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri