VIDEO. Excavator întâmpinat cu fanfara într-o comună din Galați

Data publicării:
fanfara pentru excavator-1

O fanfară adusă special în comună le-a dat de ştire oamenilor că trăiesc un moment istoric.

Astăzi, 10 martie 2014, comuna Oancea, judeţul Galaţi a primit un frumos mărţişor şi anume un utilaj multifuncţional, buldoexcavator, marca Jisibi 4 CX, cu un consum foarte mic şi cu un mare capacitate de intervenţie în orice moment, în caz de calamitate şi alte intervenţii grele care s-ar petrece pe teritoriul comunei”, a anunțat Victor Chiriloaie, primarul din comuna Oancea.

Pătrunşi de importanţa momentului, membrii fanfarei au continuat să intoneze partituri solemne în faţa Primăriei, fără să-şi ia ochii de la utilaj.

Dacă unii localnici au venit să vada ce-i cu atâta zarvă pe uliţele comunei, alţii au renunţat la atitudinea solemnă şi chiar la o parte din haine și au început să danseze.

Primarul spune că era neapărată nevoie de acest buldoexcavator performant.

Pe teritoriul comunei se petrec diferite fenomene meteorologice sau calamităţi naturale şi unde este nevoie să intervenim într-un timp scurt, inundaţii, înzăpeziri, viscole şi se justifica cu prisosinţă ca acest utilaj să fie în comuna Oancea”, a spus primarul.

Problema persoanei care va manevra utilajul a fost rezolvată într-un mod iscusit, tot de edil: „Un om din cadrul primăriei, prin cumul de funcţii, să exploateze acest utilaj cu mare atenţie, deoarece suma pe care am achitat-o pentru acest utilaj,este destul de mare şi anume 125 de mii de euro”.

Banii au fost achitaţi din bugetul Primăriei, dar urmează să fie recuperaţi din fonduri europene.

Urmăriți imaginile în materialul video de mai jos:

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri