VIDEO. Hingheri alergați cu drujba, în București

Data publicării:
drujba hingheri

Unul dintre hingheri a filmat cum bărbatul angajat să toaleteze copacii pe o stradă din sectorul 2 pare să folosească drujba ca pe o armă.

Scandalul a început când hingherii au prins un câine. Angajaţii care tundeau copacii le-au atras atenţia celor de la ecarisaj că animalul are stăpân şi au încercat să îi convingă să îl înapoieze proprietarului. Cu vorba bună. Şeful bărbatului acuzat că a folosit drujba la intimidare îl apără.

El avea drujba în mână! Avea un ham. Era legată de mână. Şi din filmuleţ rezultă că a atacat cu drujba, dar nu e deloc aşa”, spune Călin Boroneaţ, şef de zonă.

De cealaltă parte, şeful hingehrilor îşi apără oamenii.

A luat drujba în mână, a pornit-o şi s-a dus spre băieţii care erau pregătiţi de prindere, să-i prindă pe acei câini. Ceilalţi băieţi când au văzut că un coleg este atacat au intervenit cu o plasă şi l-au imobilizat”, afirmă Răzvan Băncescu, coordonatorul Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor.

Hingherul ameninţat cu drujba a făcut plângere la poliţie. Deşi rănit de lasoul ecarisajului, cel care tăia copaci nu s-a hotârât dacă îi urmează exemplul. Singurul care a ieşit bine din scandal a fost câinele, care a scăpat de hingheri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri