VIDEO. Scandal între activişti şi poliţie, în Capitală. Imagini cu un puternic impact emoţional

Data publicării:
SCANDAL

Câţiva tineri aflaţi în noaptea de sâmbătă spre duminică în centrul Capitalei au intrat în conflict cu doi poliţişti locali, care au vrut să îi legitimeze, ei susţinând că unul din agenţi a tras spre ei, în timp ce poliţistul neagă şi spune că a fost agresat de tinerii respectivi.

Poliţia Capitalei a fost sesizată, duminică, după ora 1.00, că are loc un conflict între mai mulţi tineri şi agenţi ai Poliţiei Locale.

Cinci tineri şi doi poliţişti locali implicaţi în conflict au fost audiaţi la Secţia 1 în cursul nopţii, după ce doi dintre tineri şi un poliţist local au primit îngrijiri medicale la Spitalul Floreasca pentru contuzii minore şi zgârieturi la nivelul capului. 

Din declaraţiile lor rezultă că tinerii strigau ceva pe stradă, iar poliţiştii locali au vrut să îi legitimeze. Unul dintre tineri i-ar fi cerut poliţistului local să se legitimeze el mai întâi, după care a izbucnit conflictul. Potrivit tinerilor, poliţistul local ar fi scos arma din dotare, un pistol cu bile, şi ar fi şi tras în ei. Poliţiştii locali susţin în schimb că agentul respectiv a fost agresat de tineri şi că nu a tras. După audieri, tinerii şi poliţiştii locali au fost lăsaţi să plece, poliţiştii Capitalei efectuând în continuare cercetări pentru ultraj şi pentru abuz în serviciu, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri