VIDEO. Taximetrist care fentează traficul pe trotuar

Data actualizării: Data publicării:
taxi

Nu e zi fără trafic sufocant în Bucureşti, nervi şi reclamaţii la poliţie. Şi nicio palmă de şosea nu ramâne neexploatată de cei care îşi caută un loc de parcare, de exemplu! Însă trotuarul care devine bandă de circulaţie e ceva ce nu vezi în fiecare zi. S-a întâmplat totuşi ieri în Bucureşti, lângă Palatul Cotroceni, iar şoferul care a avut impresia că a găsit soluţia salvatoare e un taximetrist.

Clipul a fost postat pe Facebook chiar de clienta din taxi. Fata era atat de impresionată de faptul că taximetristul s-a dat peste cap să o ducă repede la destinaţie, încât nu a putut păstra doar pentru ea proba video a aventurii din trafic şi a distribuit clipul.

A fost vizionat de pest 30.000 de oameni, iar aproape 150 l-au şi dat mai departe prietenilor lor virtuali.

Aventura din trafic a deveni şi mai cunoscută odată ce unul dintre internauţi l-a distribuit într-un grup mare pe facebook. Comentariile care însoţesc clipul sunt aproape în majoritate negative, efect pe care fata cu siguranţă nu l-a bănuit. Cineva chiar a adăugat contul de Facebook al Poliţiei Române în textul comentariului, în speranţa că taximetristul nu va scăpa nepedepsit.

Dacă ați fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o știre puteţi lua legătura cu noi pe secţiunea Digivox a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail sau pe contul nostru de Facebook. Ne puteți contacta și telefonic, sau ne puteți trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizați numele și locul din care le transmiteți.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Te-ar putea interesa și:
trafic strazi goale bucuresti paste
VIDEO. Traficul în București, în a doua zi de Paște. Imagini rar întâlnite
taxi
VIDEO. Taximetrist cu poliţist personal în trafic
Partenerii noștri