Vreme caldă în acest weekend

Data publicării:
vremea

Specialiștii meteorologi spun că în weekend-ul 4-5 februarie, temperaturile vor creşte peste tot, atât ziua cât şi noaptea. În regiunile în care plouă, precipitațiile vor slăbi în intensitate dar se vor extinde și în alte regiuni.

La sfârșitul acestei săptămâni vremea este anormal de caldă. În Banat și în dealurile din vestul țării maximele vor tinde spre 14-15 grade Celsius. Ploile vor slăbi în intensitate dar se vor extinde treptat în toată jumătatea de vest. Spre lăsarea serii acestea vor cuprinde și celelalte regiuni.

În București astăzi va fi cea mai caldă zi din acest an. Temperaturile vor ajunge la 9, 10 grade Celsius. Condiții de ploaie slabă vor apărea doar seara și noaptea.

Până la începutul săptămânii viitoare va fi o vreme caldă și va ploua. Noaptea minimele vor fi preponderent pozitive, iar la amiază termometrele vor indica peste 10 grade Celsius, mai ales în zonele submontane. Va ploua slab în mare parte din țară, iar de luni lapovița și ninsorile se vor înmulți atât la munte cât și în Maramureș, Moldova și estul Transilvaniei. Marți vremea se va răci peste tot. Precipitații vor cădea în centrul, estul și sudul țării unde spre seară vor predomina ninsorile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri