Vreme frumoasă și temperaturi ridicate în weekend 

Data publicării:
soare cer noros toamna meteo vreme 1

La noapte va ploua pe spaţii restrânse în Oltenia, Banat, dar şi prin sudul Munteniei. Vântul va continua să sufle cu putere în sud, sud-est şi la munte. Temperaturile minime se vor încadra între 6 grade în depresiuni şi 21 de grade pe litoral.

Ziua de sâmbătă va fi frumoasă şi caldă în aproape toată ţara. Excepţie va face sud-vestul teritoriului, unde norii vor lăsa ploi trecătoare, iar maximele se menţin modeste. În plus, în Dobrogea şi în Bărăgan vântul va mai avea unele intensificări. La amiază se vor înregistra între 21 şi 29 de grade.

Duminică sunt anunţate ploi izolate doar prin vestul ţării, dar şi câteva rafale de vânt pe litoral. Începutul săptămânii viitoare aduce timp frumos în majoritatea zonelor şi temperaturi între 24 şi 31 de grade Celsius. În schimb, în regiunile intracarpatice şi la munte sunt aşteptate ploi trecătoare, slabe cantitativ.

În Bucureşti, la noapte cerul va avea unele înnorări, iar vântul se menţine alert. În zori, termometrele vor indica 18 grade în centrul oraşului şi 16 grade Celsius în cartierele de la periferie.

Şi locuitorii Capitalei se vor bucura sâmbătă de vreme însorită, însă vântul îşi va mai face simţită prezenţa din când în când. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade. În ceea ce priveşte presiunea aerului, aceasta va scădea uşor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri