Soţia premierului român, concert pentru „Cumințenia Pământului”

Data actualizării: Data publicării:
_DSC9895

Valerie Cioloş a cântat sâmbătă seara, pe scena Casei de Cultură din Oradea, câteva piese de pe singurul album din cariera sa, „Grace”. A fost modul în care Valerie Cioloş, al cărei nume de scenă este Yohanna Grace, a promovat campania de strângere de fonduri pentru sculptura „Cuminţenia Pământului”.

Timp de 30 de minute, Valerie Cioloş, alias Yohanna Grace, a cântat pentru publicul din Oradea. Muzica a cucerit-o în copilărie, dar s-a îndepărtat pentru o vreme de scenă pentru a se întoarce acum în faţa spectatorilor.

„Este o pasiune din copilărie, am avut ocazia să o practic de când eram mică, din adolescență, apoi am crescut și odată cu studiile am lăsat-o deoparte. Încercările vieții, am dat la un moment de greu și a trebuit să găsesc ceva cu care să mă hrănesc și atunci am regăsit această pasiune”, a spus Valerie Cioloș.

Valerie Cioloş i-a încântat pe cei din sală. De altfel, mulţi nici nu ştiau cine este solista discretă din în spatele microfonului.

„Ultima parte a fost de excepție. Recitalul Yohannei Grace? Da, nu am auzit până acum despre această doamnă. Este foarte talentată”, a spus un spectator, surprins de auzul veștii că este vorba despre soția premierului.

„Să meargă în continuare tot înainte și să vină mai des la Oradea”, a adăugat altă persoană.

Valerie Cioloș a explicat şi de ce s-a implicat în campania pentru strangerea de fonduri pentru opera lui Brâncuşi.

„Brâncuși ca și om pe mine mă face să vibrez, ce este el, de unde a plecat, avea mâini de țăran, a plecat din materie brută și a creat ceva foarte rafinat”, a spus soția premierului.

Cuminţenia Pământului ar putea fi cumpărată de statul român, chiar dacă nu au fost strânşi suficienţi bani din subscripţie publică. Donaţiile sunt doar puţin mai mari de un milion de euro, iar guvernul va da diferenţa până la 11 milioane. Ulterior îşi va recupera banii tot în urma unei campanii de donaţii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri