Tânărul din Ilfov, dat dispărut de vineri, găsit mort pe Muntele Tâmpa

Data publicării:
mort

Poliţiştii din Braşov au reuşit să identifice trupul găsit, marţi seară, pe Muntele Tâmpa, fiind vorba despre un tânăr de 19 ani din Ilfov, dat dispărut încă de vineri de către familie. În cauză a fost deschis un dosar penal in rem pentru ucidere din culpă, dar nu se ştie încă exact cum a survenit decesul.

Cadavrul găsit de trei turişti francezi, marţi seară, pe Muntele Tâmpa a fost identificat de poliţişti.

Victima este Rizea Alexandru Eusebiu, un tânăr de 19 ani din Ilfov, pe care familia îl dăduse dispărut încă de vineri.

Ultima dată a fost văzut în 28 iulie după ce şi-a luat un bilet de tren în direcţia Braşov. De atunci a dispărut fără urmă, iar familia a făcut numeroase apeluri pe Facebook.

Medicii legişti vor efectua autopsia pentru a stabili cauza exactă a morţii, fiind deschis şi un dosar penal in rem pentru ucidere din culpă.

„În urma procedurilor de identificare s-a stabilit că persoana decedată este un tânăr de 19 ani a cărui dispariţie fusese semnalată de către membrii familiei, din data de 28 iulie Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov, pe raza căruia îşi avea domiciliul şi pentru care poliţiştii braşoveni desfăşurau activităţi de căutare cu efective mărite. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor decesului“, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Braşov.

Deocamdată, nu se ştie dacă tânărul a fost agresat, a suferit un accident sau s-a sinucis.

Un cadavru în stare avansată de descompunere a fost descoperit, marţi seară, de către trei turişti francezi, pe o potecă de pe Muntele Tâmpa, din Braşov.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri