Therme Bucureşti şi-a întrerupt activitatea după izbucnirea incendiului de la Baloteşti

Data publicării:
therme fb

Complexul Therme Bucureşti anunţă că s-a închis la puţin timp de la izbucnirea incendiului de la Baloteşti, accesul spre ieşire al celor aproape 1000 de clienţi aflaţi în centru făcându-se pe două căi de acces, una pentru cei care au dorit să-şi recupereze taxa de intrare şi o altă pentru cei care au ales să plece fără a mai cere returnarea banilor.

“Therme Bucuresti a luat măsura preventivă de închidere a centrului în cel mai scurt timp de la declanşarea incendiului şi fără ca acest lucru să fi fost cerut de autorităţi în prealabil', precizează reprezentanţii centrului.

De asemenea, menţionează că accesul spre ieşire al celor aproape 1.000 de clienţi s-a făcut prin două cordoane: "un cordon destinat clienţilor care au dorit să îşi recupereze tariful de intrare şi un cordon destinat clienţilor care au dorit să părăsească centrul fără alte formalităţi de plată sau returnare de tarif”.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că traficul pe DN1 Bucureşti – Ploieşti se desfăşoară îngreunat, din cauza numărului mare de autovehicule şi a incendiului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri