Turcescu: Ce planuri are Dragnea cu lacul Belina

Data actualizării: Data publicării:
dragnea turcescu

Informații surprinzătoare furnizate de Robert Turcescu într-o postare pe Facebook. Grupul din jurul lui Liviu Dragnea voia să transforme zona Belina într-un soi de paradis fiscal, cu scutiri de taxe. Senatorul Turcescu prezintă și proiectul de lege prin care urmează să aibă loc transformarea.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Proiectul legislativ prezentat luni de către senatorul Turcescu pe pagina sa de Facebook (foto) prevede un regim fiscal derogatoriu pentru terenuri precum insulele, grindurile, suprafețe de uscal rezultate din acțiuni de amenajare hidrotehnică și care au potențial de exploatare economică. Sunt excluse terenurile din Delta Dunării, cele din arii protejate, exploatațiile agricole și piscicole, zonele de agrement urban. Terenurile ce fac obiectul proiectului sunt scutite de taxe și impozite pe teren și fac excepție de la prevederile privind taxarea cazinourilor, barurilor din Codul Fiscal.

”Grupul infracţional organizat în jurul lui Liviu Dragnea pregătea pasul următor după trecerea insulei Belina din domeniul public al statului la Teldrum: declararea zonei ca paradis fiscal! Cu cazinouri, cu taxe speciale, cu tot ce trebuie. Totul cu legea în mână, cum ar zice clasicii pesedisti, printr-un proiect legislativ dedicat depus în procedură de urgenţă la Senat de numitul Şerban Nicolae. Aveţi mai jos documentele, cu menţiunea că proiectul lui Nicolae a primit aviz favorabil din partea Comisiei pentru Dezvoltare Regională. Singură piedică până acum a venit din partea Comisiei pentru Dezvoltare şi Strategie Economică unde preşedinte este senatorul Traian Băsescu, care a dat aviz negativ. Dar planul GIO-Dragnea e în plină desfăşurare: legea are termen de adoptare tacită pe 31 octombrie!”, declară senatorul Robert Turcescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri