Un cadavru a fost descoperit pe Muntele Tâmpa

Data actualizării: Data publicării:
646x404

Un cadavru aflat în stare avansată de putrefacție a fost descoperit, marți seară, pe Muntele Tâmpa, de niște turiști străini care se plimbau în zonă. Poliţiştii au identificat trupul găsit ca fiind un tânăr de 19 ani din Ilfov, dat dispărut încă de vineri de către familie.

ACTUALIZARE 15:15Poliţiştii din Braşov au reuşit să identifice trupul găsit, marţi seară, pe Muntele Tâmpa, fiind vorba despre un tânăr de 19 ani din Ilfov, dat dispărut încă de vineri de către familie, notează News.ro.

Ultima dată a fost văzut în 28 iulie după ce şi-a luat un bilet de tren în direcţia Braşov. De atunci a dispărut fără urmă, iar familia a făcut numeroase apeluri pe Facebook.

Medicii legişti vor efectua autopsia pentru a stabili cauza exactă a morţii, fiind  deschis şi un dosar penal in rem pentru ucidere din culpă.


Turiștii au sunat imediat la numărul de urgență 112, la fața locului deplasându-se un echipaj de la Secția nr. 1 de Poliție.

Anchetatorii spun că nu au identificat încă dacă trupul neînsuflețit aparține unui bărbat sau unei femei, cadavrul fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Brașov pentru necropsie.

„Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Brașov pentru necropsie. Deocamdată, nu s-a finalizat procedura de identificare. Nu se știe dacă trupul neînsuflețit este al unui bărbat sau al unei femei. În momentul în care primim datele de la colegii criminaliști le vom transmite. În acest caz a început o anchetă coordonată de un procuror de la Judecătoria Brașov”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, Gabriela Dinu, potrivit Agerpres.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri