Un jandarm din Tulcea, lovit în plin cu maşina de un condamnat la închisoare

Data actualizării: Data publicării:
jandarm
Foto: telegrafonline.ro

Un jandarm de la Inspectoratul Judeţean Tulcea a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovit cu maşina de un bărbat care fusese oprit în trafic de poliţişti pentru punerea în aplicare a unui mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea, acesta părăsind locul faptei şi fiind căutat în prezent. În cauză a fost deschis dosar penal pentru ultraj, relatează News.ro.

jandarm
Foto: telegrafonline.ro

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, duminică seară, un echipaj format din subofiţerul de jandarmi Ionuţ Rădulescu de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea şi trei agenţi de la Poliţia Măcin au oprit în trafic pe DN 22 la intrarea în oraşul Măcin autoturismul marca Mercedes, pentru a pune în aplicare un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea.

“Şoferul a refuzat să însoţească pe agenţii constatatori la sediul poliţiei şi a plecat în viteză de la faţa locului, lovind frontal cu maşina pe subofiţerul de jandarmi Rădulescu Ionuţ care încerca să-l oprească”, se arată în comunicat.

Şoferul respectiv a  reuşit să  fugă  de la faţa locului şi nu a fost prins până în prezent. Anchetatorii continuă investigaţiile pentru identificarea şi prinderea sa.

Jandarmul Ionuţ Rădulescu a rămas pe şosea în stare de inconştienţă, fiind necesară intervenţia unei ambulanţe care l-a transportat la Spitalul Judeţean Brăila. Ulterior, jandarmul a fost dus la un spital din Bucureşti pentru continuarea investigaţiilor de specialitate.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au dispus începerea urmăririi penale cu privire la comiterea infracţiunii de ultraj. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri