Un microbuz școlar s-a răsturnat. Șoferul era băut și spune că a adormit la volan

Data actualizării: Data publicării:
microbuz rasturnat

Un microbuz școlar în care se aflau 17 elevi a derapat și s-a răsturnat pe marginea unei şosele dintre Deva şi Hunedoara. 13 elevi au fost răniți și au fost transportați la spital. Șoferul consumase băuturi alcoolice. 

microbuz rasturnat

ACTUALIZARE 11.08: Șoferul microbuzului le-a explicat polițiștilor că, pe fondul oboselii, a adormit la volan, potrivit News.ro.


ACTUALIZARE 10.39. În total, 13 copii au ajuns la spital.


ACTUALIZARE 09.43: Şoferul microbuzului şcolar consumase băuturi alcoolice. Poliţiştii spun că alcooltestul a arătat o concentraţie de 0,34. Bărbatul a fost dus la spital, pentru analize de sânge.


 

Copiii au suferit răni ușoare și sunt conștienți, potrivit ISU. Patru elevi au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe de la Deva și alți patru la Hunedoara. Ceilalți nouă elevi sunt evaluați la fața locului, și cel mai probabil vor fi și ei duși la spital pentru analize.

Accidentul a avut loc puțin înainte de ora opt în această dimineața, în localitatea Cristur. Elevii erau transportați din Hunedoara la o școală din Deva. Polițiștii spun că pe fondul șoselei alunecoase, după ce noaptea trecută a plouat, microbuzul a derapat și s-a răsturnat într-un șanț. 

Polițiștii au deschis un dosar pentru a stabili exact ce s-a întâmplat. 

Traficul în zonă este îngreunat. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri