Un primar din Vaslui a devenit șofer de TIR în Germania. Ce salariu are acum

Data publicării:
vasile puiu

Un fost primar al unei comune din Vaslui a renunțat la viața de funcționar public pentru cea de șofer de TIR în Germania, la Leipzig. După ce a pierdut alegerile, fostul edil a preferat să se ascundă de ochii lumii, mai ales că „toți vorbeau” că ar fi avut niște afaceri dubioase, relatează cotidianul Vremea Nouă.

Vasile Puiu câștigă acum aproximativ 2.000 de euro pe lună, spune că muncește mult, dar că este mulțumit de alegerea făcută. La firma la care este angajat fostul edil mai lucrează alți 250 de români, majoritatea din zona Moldovei.

„Toți vorbeau că mi-am făcut nu știu ce afaceri, că am făcut o societate pe numele copiilor. Vreau sã le demonstrez tuturor cetãtenilor din Vetrisoaia cã pot s-o iau de la capãt oricând. Mai mult decât atât, toti îmi spuneau cã am fãcut ferma pentru copii, cât eram primar, ca sã am unde sã mã duc dupã ce am sã termin cu primãria. Acum, uite cã au rãmas copiii sã se ocupe de afacerea lor, eu nu am nicio legãturã si îmi fac un rost în altã parte, nu îmi este rusine sã muncesc”, a declarat fostul edil.

Vasile Puiu a condus primăria din comuna Vetrișoaia timp de 12 ani. Însă la alegerile din 2016 nu a mai reușit să își convingă consătenii să îl voteze. Cu toate acestea, edilul este mândru de realizările sale în comună: „Nu vreau sã mã laud în campania electoralã, pentru cã oamenii stiu foarte bine ce am fãcut si ce n-am fãcut pentru ei. Dar dacã ar fi sã trec în revistã câteva din realizãrile actualului mandat, în primul rând as pune construirea si modernizarea retelei de învãtãmânt. u sprijinul Consiliului Judetean am reusit în acest mandat sã asfaltez si drumul care traverseazã localitatea Vetrisoaia, un drum de aproximativ 5 kilometri. Sãnãtatea a fost o altã prioritate a mea”.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri