VIDEO. Mizeria de nedescris lăsată în urmă de participanții la Târgul de Crăciun din Timișoara

Data publicării:
targ de craciun timisoara

Participanții la Târgul de Crăciun din Timișoara, care a fost deschis de 1 decembrie, s-au înfruptat din bucatele tradiționale, au băut vin fiert și s-au plimbat printre tonetele cu obiecte artizanale, amplasate în parcarea de la Modex. Dar au lăsat în urmă o mizerie de nedescris, relatează Tion.ro.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Mai multe imagini publicate de timișoreni pe Facebook arată Târgul de Crăciun „decorat” cu un munte de gunoaie. Hârtii, caserole, pahare de plastic, sticle, farfurii și tacâmuri de unică folosință, ambalaje sau mucuri de țigară aruncate peste tot - așa arată locul după doar o zi de sărbătoare. 

Fotografiile care circulă pe rețeaua de socializare au devenit virale, având peste 100.000 de vizualizări, dar și sute de distribuiri și zeci de comentarii. Pe de altă parte, spun oamenii, nici comercianții, nici autoritățile nu au amplasat suficiente coșuri de gunoi și nu s-au preocupat deloc ca mesele să fie debarasate. 

„Aici se vede "educatia" și mai este partea aia când vedem lipsurile altora (primărie, comercianți etc ), dar carențele noastre nu. O vorbă zice: Ești ceea ce lași în urma ta...”, „Parcă a trecut o turmă de porci! Sorry! Ar trebui plasate niște butoaie de gunoi mari, din plastic, lângă fiecare masă...Nu arată igienic deloc!”, „Problema e şi că toți vând dar nu au pe nimeni să debaraseze. Daca tot ai închiriat locul să faci bani, fă si curat. Cât despre clienți, chiar aşa greu este să mergi la capătul mesei să arunci resturile în plasa de gunoi?”, au remarcat câțiva internauți.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri