VIDEO. O ambulanță privată din Piatra-Neamț transportă un pacient, cu ușile deschise

Data actualizării: Data publicării:
ambulanta bgs

După ce săptămâna trecută un bărbat a murit în zona Obor din Capitală, în urma manevrelor greșite de resuscitare efectuate de paramedicii unei ambulanțe private, o nouă filmare incredibilă atrage atenția asupra lipsei de profesionalism.

Un bărbat din Piatra-Neamț a filmat cum o ambulanță BGS transportă cu ușile din spate deschise un pacient întins pe targă. Ceilalți șoferi îl claxonează pe bărbatul aflat la volanul ambulanței, încercând să îi atragă atenția că are ușile deschise. Însă acesta nu are nicio reacție și își continuă drumul netulburat, cu sistemele de avertizare sonore și luminoase în funcțiune.

Potrivit TVMNeamt.ro, imaginile sunt surpinse în Piatra-Neamț, pe traseul Piața Centrală - Brădet- Strada Ozanei, de unde mai sunt cateva sute de metri până la Spitalul Județean. Ambulanța apartine firmei private BGS.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri