VIDEO. Un șofer teribilist s-a filmat în timp gonea prin România cu 270 de km/h

Data actualizării: Data publicării:
sofer1

Un șofer teribilist s-a filmat în timp ce conducea pe un drum aglomerat, cu o singură bandă pe sens, cu o viteză de 270 de km/oră. Filmarea a devenit virală pe Facebook, iar mulți utilizatori au criticat inconștiența de care a dat dovadă șoferul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Bărbatul se afla, cel mai probabil, pe șoseaua care leagă Ploieștiul de Buzău. În imagini se vede cum acesta accelerează până la 270 de km/oră, depășind alte autoturisme. Va fi aproape imposibil pentru polițiști să îl identifice pe șoferul care a pus în pericol viața celorlalți oameni aflați pe șosea, întrucât pe filmare nu se vede chipul acestuia și nici alte detalii care să ajute la identificarea autoturismului.

Clipul a fost vizionat de cel puțin 30.000 de ori, iar internauții au criticat comportamentul iresponsabil al șoferului: „Din cauza celor ca el au rămas familii fără copii”, „Ar merita să i se anuleze permisul”, „Unul ca el te bagă în mormânt” sau „I-a dat tata bani să își ia Maserati”, au scris oamenii pe rețeaua de socializare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri