Violoncelistul Adrian Naidin a căzut de la etaj, în timp ce polițiștii căutau canabis în vila sa

Data actualizării: Data publicării:
adrian naidin

Violoncelistul Adrian Naidin a căzut de la etajul unu al vilei în care locuieşte, în timpul unor percheziţii privind o cultură indoor de canabis, potrivit unor surse din Poliţie, citate de News.ro. Artistul a fost dus la Spitalul Elias din Capitală și este în stare stabilă. 

adrian naidin

ACTUALIZARE: Violoncelistul Adrian Naidin spune că oamenii legii au greșit ușa

Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate a făcut, miercuri, şapte percheziţii, având informaţii despre culturi indoor de plante de canabis, pentru consum propriu şi pentru vânzare, potrivit surselor citate de News.ro. 

Într-unul dintre imobilele percheziţionate locuieşte, cu chirie, violoncelistul Adrian Naidin. În momentul în care poliţiştii au intrat în imobil, Adrian Naidin era împreună cu un alt bărbat. Violoncelistul a încercat să sară de la etajul unu, dar a lovit un aparat de aer condiţionat şi a căzut, au arătat sursele citate.

Adrian Naidin a suferit politraumatise şi a fost dus la Spitalul Elias din Capitală.

Managerul Spitalului Elias, Doina Dimulescu, a declarat, pentru News.ro, că muzicianul Adrian Naidin a fost internat miercuri dimineaţă, “ca urmare a unui politraumatism”.

„În prezent, pacientul de află în secţia de Terapie Intensivă, este stabil din punct de vedere al funcţiilor vitale şi primeşte îngrijirile reclamate de leziunile pe care le-a suferit”, a mai spus Doina Dimulescu.

Poliţiştii au găsit în subsolul imobilului în care locuieşte Adrian Naidin o cultură de canabis, iar în casă, aproximativ un kilogram de canabis pregătit pentru vânzare.

Sursele citate au precizat că Adrian Naidin le-ar fi spus poliţiştilor că el nu avea cunoştinţă despre acea cultură indoor şi nici de drogurile din casă, el locuind acolo cu chirie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri