V. Voiculescu, despre întâlnirea Gabrielei Firea cu medicii de la Colentina: Nu îi pasă decât de propria ei imagine!

Data actualizării: Data publicării:
firea discutie medici

Fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu a reacționat față de decizia medicilor Dorin Bica și Ionuț Gobej de a demisiona, pentru că nu au condiții în spitalul Colentina pentru a-și opera în siguranță pacienții.

După ce primarul Capitalei Gabriela Firea s-a întâlnit cu cei doi și i-a rugat să își reconsidere decizia, Vlad Voiculescu a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care o acuză pe Firea că știa de mult timp de problemele din spitalul Colentina și că întâlnirea de ieri nu a fost decât o manevră de imagine.

Vlad Voiculescu, fostul ministrul al Sănătății:

„Iată, aflu că cei doi medici demisionari de la Spitalul Colentina au fost invitați în biroul doamnei primar. Am fost acolo. Am văzut-o și eu pe doamna primar cu carnețelul în față, cu spatele drept și figură contemplativă. Numai bine pentru poză. Nu îi pasă decât de propria imagine!

Zâmbet la intrare, zâmbet la ieșire. Figurație și poze între cele două momente. Pur și simplu o oportunitate de imagine, despre asta este vorba întotdeauna. Nimic cu sens. Nicio întrebare în afara celor pregătite de consiliere înainte. Niciun interes pentru a rezolva nimic. Nu îi pasă. Nu îi pasă decât de propria imagine!

Trebuie că a fost mirare mare în primărie... Cine a mai auzit... medici să își dea demisia pentru că nu au condiții pentru pacienți?! Probabil echipa doamnei primar s-a prins repede: medicii ăștia or fi #tefeliști (am aflat și eu weekendul ăsta ce înseamna).

Doamna primar știa foarte bine despre problemele din spital. Singurul motiv pentru care cei doi au fost băgați astăzi în seamă a fost acela că a ieșit scandal... iar doamna primar avea nevoie să facă ceva, avea nevoie de aceste fotografii. Nu îi pasă. Nu îi pasă decât de propria imagine!

Nu îi pasă câtuși de puțin... nici de pacienți, și cu atât mai puțin de ei, de cei doi medici care reprezintă tot ce dânsa și colegii de partid ai dânsei urăsc și disprețuiesc: oameni #liberi, #profesioniști, oameni care vor să #muncească, oameni care nu au nevoie de nicio afiliere politică, oameni care reprezintă ceva prin ei înșiși! Oameni cu #creier și #coloană #vertebrală!”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri