Ceas de 1,2 mil. de dolari. Un misterios cumpărător l-ar fi achiziționat pentru Vladimir Putin

Data actualizării: Data publicării:
colah

Un ceas de mână, care se presupune că urma să-i fie oferit lui Vladimir Putin, a fost vândut cu mai mult de 1 milion dolari la o licitație organizată în Monaco. Kremlinul neagă însă orice legătură între președintele Rusiei și accesoriul licitat.

IMG_8423
Foto: Monaco Legends

Ceasul de platină, marca Patek Philippe, a fost scos la licitație de către Monaco Legends și ar fi fost adjudecat de o persoană neidentificată, care a scos din buzunar nu mai puțin de 1,2 milioane de dolari pentru acest model foarte rar, produs doar pentru clienți VIP, relatează BBC Moscova.

 „Din câte știm noi, clientul a achiziționat acest ceas Patek Philippe (prin licitație – n.r.) pentru a i-l oferi cadou președintelui rus Vladimir Putin”, au declarat reprezentanții casei de licitații.

Monaco Legends a precizat că nu poate declina identitatea cumpărătorului, din rațiuni contractuale de confidențialitate, subliind, totuși, că este vorba de o „persoană foarte importantă”.

Purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin, Dmitri Peskov, a spus agenției de știri TASS că informația este o „știre falsă”, adăugând că probabil casa de licitații „a mințit clientul ca să ridice prețul”.

„Acest cumpărător ar trebui să-și rezolve singur problema cu casa de licitație, din moment ce acest ceas nu a avut vreodată vreo legătură cu președintele”, a adăugat oficialul de la Kremlin.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri