Cel mai bine plătit job de bonă din lume? Anunțul de angajare făcut de o familie bogată

Data actualizării: Data publicării:
104663839-GettyImages-450606438.1910x1000

O familie bogată din Marea Britanie caută o bonă cu experiență în Londra. Pe lângă salariul pe un an în valoare 100.000 de lire sterline, job-ul vine la pachet și cu călătorii internaționale și mese gătite de un bucătar-șef cu stele Michelin.

„Căutam o bonă cu înaltă calificare și cu o diplomă în psihologia copilului, să nu aibă copii, dar să aibă o experiență de minim 15 ani”, se arată în anunțul de angajare postat pe un site de profil, relatează CNBC.

De asemenea, candidata ideală ar trebui să fie instruită și în autoapărare, dar, dacă nu are experiență în lupta corp la corp, părinții sunt dispuși chiar să-i plătească aplicantei un curs de arte marțiale. Această cerință nu este negociabilă.

Părinții, care dețin case în Londra, Barbados, Cape Town și Atlanta, au patru copii, cu vârste cuprinse între 2 și 15 ani.

Bona va trebui să lucreze 6 zile pe săptămână, de la 07:00 și până la 20:00. Pe lângă acest aspect, va trebui să participe și la cursurile copiilor, care sunt înscriși într-un program de homeschooling.  De asemenea, bona va trebui să fie mereu atentă și la activitățile lor extrașcolare. În acest sens, va putea să folosească, pentru transportul lor, „flota” de mașini a familiei, constând din mărci precum Ferrari, Porsche, Range Rover sau Maserati.

„Nu ne deranjează ce face bona cu timpul ei liber. Cu toate acestea, consumul de alcool sau de droguri nu va fi tolerat”, precizează mama copiilor.

Într-un mesaj privat pentru CNBC, femeia precizat sub protecția anonimatului: „Am primit până acum peste 300 de aplicații, dar majoritatea nu corespund tuturor cerințelor”.

Candidata aleasă va trebui să semneze cu familia un contract de confidențialitate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri