Cristian Tudor Popescu: Cucuveaua mov stă pe creangă în capetele multora

Data actualizării: Data publicării:
SEBASTIAN GHITA agerpres_9007672

Cristian Tudor Popescu a comentat scandalul în care Sebastian Ghiță o acuză pe Laura Codruța Kovesi, procuror-șef al DNA, că a corespondat cu el de pe adresa de email „cucuveauamov@gmail.com”. Deputatul a dat declaraţii în dosarul Black Cube, însă această adresă de email nu apare în dosar, a declarat astăzi Daniel Horodniceanu, procuror-șef al DIICOT.

„N-a depus nicio pană, nicio gheruţă, niciun cioc”, a spus jurnalistul, adăugând: „Cucuveaua mov există în capetele multora. S-a prins cu ghearele, stă pe creangă în capetele multor conaţionali”.

„Cum spunea Hagi: Ar fi bine să fie bine, ca să nu fie rău. Nici măcar nu e adevărat în totalitate ce a spus, pentru că în mintea multor cetățeni ai acestei țări există mai mult sau mai puțin subconștient dorința: ar fi bine să fie rău”, a precizat el.

„Când se aude ceva despre o persoană publică, care nu prea are pete pe ea, e greu s-o denigrezi, apare această dorință. E ca în chestia aia: o pată mov trebuie să existe și în șorțul lui Nuți. E vorba de mov aici. Și puțin mov, cum e în banc. O să trăiască și va rămâne vie cucuveaua mov, o să zboare deasupra țării noastre dragi”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri