De ce sunt clovnii profesioniști supărați pe Stephen King? „Trebuie să fim pregătiți”

Data publicării:
landscape-1490698212-it-movie-pennywise

Noua adaptare a celebrului roman horror din 1986 al lui Stephen King, ”It”, a atras critici din partea Asociației Mondiale a Clovnilor.

Asociația este îngrijorată că reșaparea imaginii clovnului ucigaș Pennywise din romanul semnat de Stephen King va duce la o coulrofobie – frica de clovni – în rândul copiiilor, ceea ce va avea repercursiuni în bugetul circurilor sau al liber-profesioniștilor.  

Președintele Asociației Mondiale a Clovnilor, Pam Moody, a declarat pentru Hollywood Reporter că deja „isteria” glumelor cu clovni ucigași de pe Youtube a avut un impact negativ asupra artiștilor comici profesioniști. „Anul trecut am fost cu adevărat orbiți. Au fost anulate spectacole școlare”, a precizat Moody.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„De atunci, am creat un îndreptar de presă. Trebuie să fim pregătiți pentru momentul în care filmul va avea premiera”, a adăugat președintele Asociației.

Producătorul filmului, David Katzenberg, caracterizează indignarea din rândul clovnilor profesioniști ca fiind „oarecum absurdă”, în timp ce Stephen King a scris într-un mesaj pe Twitter: „Clovnii sunt supărați pe mine. Îmi rău, majoritatea sunt de treabă... DAR copiii au fost dintotdeauna speriați de clovni”.

Noua adaptare a romanului, regizată de Andres Muschietti, va avea pe 8 septembrie premiera pe marile ecrane.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri