A fost dezlegat misterul bărbatului care a lăsat flori timp de 70 de ani la mormântul unui copil

Data publicării:
bbc

Un bărbat a lasat flori timp de 70 de ani la mormântul unui băiețel de 12 ani, care a murit în timpul unei excursii. Karl Sharp a murit în 1947, iar sora lui a observat ani de zile cum la mormântul copilului apăreau lunar câte un buchet de flori și un scurt poem, scrie BBC News.

Femeia a încercat încă din 2015 să afle cine este străinul misterios care, timp de 70 de ani, l-a ținut minte pe fratele ei și i-a onorat amintirea. Misteriosul bărbat, Ronald Seymour-Westborough, acum în vârstă de 84 de ani, mersese în aceeași excursie în care Karl și-a pierdut viața, iar cei doi dormiseră în același cort.

Ei erau cei mai buni prieteni, iar Westborough este cel care l-a găsit pe copil mort, în la malul mării, o experiență care l-a traumatizat. Nici la bătrânețe Ronald nu și-a uitat prietenul din adolescență și i-a vizitat în mod regulat mormântul.

El spune că nu știa că amicul lui avea o soră și că aceasta îl căuta. Westborough și sora lui Karl s-au întâlnit după ce jurnaliștii de la BBC au demarat o anchetă și au reușit să-i dea de urmă lui Ronald.

Povestea celor doi a apărut într-un documentar realizat de BBC, intitulat „Străinul de la mormântul fratelui meu”. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri