Amendă pentru o mașină din zăpadă "parcată neregulamentar"

Data publicării:
masina

Membrii unui echipaj de poliţie din Montreal au rămas uimiţi când au vrut să scrie un proces-verbal de contravenţie pentru un vehicul parcat neregulamentar, dar au constatat că maşina este de fapt... o sculptură din zăpadă, informează site-ul lexpress.fr.


Foto: Facebook

Simon Laprise, un artist canadian din cartierul Ahuntsic-Cartierville, situat în nordul Montrealului, le-a jucat o farsă poliţiştilor, scrie Agerpres.

Potrivit Radio-Canada, cu câteva zile în urmă, Laprise a sculptat o maşină din zăpada căzută din abundenţă în Montreal. Artistul a avut ideea strălucită de a o amplasa pe un loc unde parcarea era interzisă.

I-a luat patru ore, însă rezultatul a fost atât de uimitor, încât membrii unui echipaj al poliţiei din Montreal s-au apropiat de vehicul pentru a lăsa un proces verbal pentru parcare neregulamentară.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media


''Ne-aţi făcut seara mai frumoasă!'', au scris poliţiştii cu simţul umorului pe un bileţel pe care l-au lăsat pe ''maşină'', după ce şi-au dat seama că au de-a face cu o farsă.

În scurt timp, întâmplarea a făcut înconjurul internetului.

''Am rămas surprins de interesul pe care l-a declanşat, nu este totuşi prima oară când fac asta'', a declarat artistul Simon Laprise pentru Radio-Canada.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri