Imaginea virală în care un bunic își ia la revedere de la nepoata sa, ambii pe moarte

Data actualizării: Data publicării:
cancer

Fetița care devenit celebră după ce mama ei a postat o imagine în care apărea pe patul de spital, alături de bunicul ei, aflat pe moarte, a decedat la începutul acestei săptămâni. Braylynn Lawhon, în vârstă de 5 ani, fusese diagnosticată cu o formă de tumoare cerebrală extrem de agresivă - DIPG (gliom infiltrativ de trunchi cerebral). Anunțul a fost făcut de familie luni.

Foto: Facebook

La începutul acestei luni, fotografia fetiței alături de bunicul ei, Sean Peterson, care suferă de scleroză laterală amiotrofică a devenit virală pe rețelele de socializare, scrie FoxNews.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Emoționanta fotografie a fost făcută de mama copilei în timp ce bunicul își lua la revedere de la nepoata sa aflată pe patul de moarte. Imaginea a fost însoțită de mesajul sfâșietor al mamei: Am crezut că vor vor trăi mai mult decât noi... și niciodată n-aș fi crezut că iubita mea micuță Braylynn va fi prima care va pleca. Ultimul an a fost foarte greu pentru noi, și nu va pot explica cât de dificil va fi acest an și cât a fost deja. În câteva zile voi înmormânta această fetiță frumoasă. Mai târziu, după câteva luni sau poate chiar săptămâni, îmi voi înmormâna tatăl.

În prezent nu există un tratament pentru DIPG, formă de cancer foarte rezistent la chimioterapie, iar medicii spun că șansele de supraviețuire sunt de 0%.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri