O însoțitoare de zbor a companiei American Airlines, "otrăvită" de uniforma sa

Data publicării:
insotitoare de zbor

O însoțitoare de zbor a companiei aeriene American Airlines susține că uniforma pe care este obligată să o poarte zilnic a îmbolnăvit-o. Heather Poole a tras un semnal de alarmă asupra pericolului la care sunt expuși angajații United, din cauza uniformelor, scrie The New York Post.

Femeia suferă de hipotiroidism și spune că substanțele chimice cu care a fost tratat materialul din care este fabricată uniforma au "otrăvit-o" încet, dar sigur. "Mi se face rău de fiecare dată când merg la serviciu. Când ajung la muncă, încep să mă simt groaznic", a povestit Heather într-o postare pe blogul său.

Ea spune că și alți angajați au avut probleme de sănătate cauzate de uniforme, de la dificultăți respiratorii până la probleme de fertilitate. American Airlines a schimbat uniformele angajaților săi în luna septembrie, iar de atunci mai mulți însoțitori de zbor și piloți au acuzat probleme de sănătate, pe care ei le pun pe seama chimicalelor din uniforme.

Potrivit Asociației Profesionale a Însoțitorilor de Zbor, există peste 3.000 de plângeri înregistrate de angajații American Airlines în legătură cu uniformele lor.

Heather Poole susține că și atunci când a încetat să mai poarte uniforma și a înlocuit-o cu niște haine asemănătoare simptomele ei nu au dispărut, iar asta din cauză că ceilalți colegi ai săi continuă să poarte uniformele companiei.

"Nu pot să dovedesc că problemele mele de sănătate sunt cauzate de acea uniformă, din păcate. Mi-e groază să merg la serviciu. Îmi iubesc meseria, dar mă îmbolnăvește", a mai afirmat femeia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri