Pro FM On Top pe Casa Poporului | A treia ediție

Data publicării:
profm on top

Pro FM şi cei mai în vogă artişti ai momentului se pregătesc să transforme în scenă acoperişul de pe Casa Poporului. Super-concertul Pro FM On top, unic în România, este peste două zile, iar Andra a făcut azi-dimineaţă o vizită la radio să pună la punct ultimele detalii.

300 de ascultători Pro FM care s-au înscris pe site-ul radioului şi au câştigat o invitaţie pentru concertul la înălţime îşi vor aclama idolii. Printre care şi Andra.

Andra: Va fi o atmosferă de nedescris, am auzit că imaginea e una de te lasă fără cuvinte. Abia aştept, promit că va fi o atmosferă unică, o să am invitaţi, o să fie muzică bună, am făcut un playlist interesant.

Gazdele concertului Pro FM On Top pe Casa Poporului, un eveniment unic în România, vor fi anul acesta matinalii Greeg şi Onuc.

Greeg: Este a treia ediţie de Pro FM On top, a treia şi este singurul concert de pe Casa Poporului, suntem primii care am făcut aşa cum face Pro FM întotdeauna, acum cu Andra, AMi, Adi Sâna, Lidia Buble, Whats-up, Cabron.

Onuc: O să fie foarte tare, anul trecut a fost Smiley cu toată gaşca lui, acum doi ani Carla's Dreams cu Inna. A fost foarte tare, aşa că anul ăsta nu are cum să nu ne iasă la fel de bine.

Cine nu a prins invitații la Concertul de joi Pro FM On Top, de pe Casa Poporului, tot poate să îl savureze. Va fi transmis în direct de UTV și pe pagina de Facebook a Pro FM de la ora 19:00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri