Tensiuni între Liviu Dragnea și Antena 3

Data actualizării: Data publicării:
dragnea suparat

Președintele PSD, Liviu Dragnea, pare tot mai deranjat de jurnaliștii care fac dezvăluiri despre afacerile sale și ale fiului său. Iritarea pare să fie cu atât mai mare cu cât este vorba de un trust care l-a susținut intens pe șeful social-democraților. Un episod de acest gen s-a consumat luni, la Parlament, când șeful social-democraților a bătut cu degetul în microfonul postului de știri deținut de familia Voiculescu și a vorbit despre „mizeria din ultimele două zile”.

Deranjat de întrebările jurnaliștilor despre locul în care va merge anul acesta în vacanță și despre deplasarea în Israel, alături de iubita sa, șeful PSD s-a oprit brusc din declarații și s-a întors iritat spre reporterul Antena 3: „Apropo, sper să fi meritat mizeria din ultimele două zile. Sper să fi meritat și eu chiar mi-aș dori să merite (...) Speram să se termine cu aceste mizerii, se pare că nu”.

Reacția lui Dragnea față de jurnaliștii Antena 3 vine după ce postul a difuzat, în weekend-ul trecut, un material în care susține că fiul liderului PSD ar fi asociat la un magazin de pantofi de lux de pe Calea Moșilor din București. Valentin Ștefan Dragnea ar fi, potrivit informațiilor, asociat cu designerul Ștefan Burdea și cu Adrian Mlădinoiu, fostul șofer al lui Dragnea, actual secretar de stat în Guvernul Tudose.

Sub titlul „Dragnea, afaceri cu pantofi de lux”, jurnaliștii Antena 3 au arătat că prețul unei perechi de pantofi în magazinul de lux din centrul Capitalei „nu este accesibil multor români, pornește de la 450 de lei și poate depăși 6.000 de lei”.

În continuare, materialul tv a inclus imagini și informații despre Briza Dunării, „un local din Turnu Măgurele, singurul amenajat pe malul apei”, cu plajă și salon pentru nunți, care organizează „și concerte de manele pe timpul verii”. „În oraș, toată lumea știe că restaurantul este al fiului președintelui PSD, Liviu Dragnea, Valentin”, au susținut jurnaliștii Antena 3, adăugând că și de data aceasta partener de afaceri este un alt fost șofer, Mădălin Ioniță.

„De curând, Valentin Dragnea s-a retras din afacere și și-a cedat toate acțiunile asociatului său. Fiul lui Dragnea nu a rămas fără afaceri pentru că el controlează mai multe firme în Teleorman, printre care și ferma de porci Salcia”, au prezentat jurnaliștii, titrând „câți bani câștigă Dragnea din afacerile cu porci”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri