Un israelian și-ar fi ucis fiica de 17 ani din cauză că fata avea un iubit musulman

Data publicării:
henriette karra

Un bărbat din Israel este acuzat că și-a ucis fiica, după ce s-au certat din cauza relației pe care fata o avea cu un tânăr de religie musulmană, relatează The Washington Post.

Sami Karra, în vârstă de 58 de ani, a fost arestat pentru uciderea fiicei sale, Henriette, în vârstă de doar 17 ani. Fata a fost înjunghiată de mai multe ori la nivelul gâtului, după ce i-a spus tatălui ei că ar vrea să se convertească la islam pentru iubitul ei, un tânăr musulman aflat în închisoare.

Potrivit Jerusalem Post, tânăra mai fugise de acasă o dată, de teama tatălui care o amenințase și o bătuse. Fata s-a refugiat în casa mamei iubitului ei, însă părinții au găsit-o și au obligat-o să se întoarcă acasă.

Înainte de cearta cu familia ei, Henriette i-a trimis un SMS unei prietene: „Nu o să crezi ce mi-au făcut. Trimit oameni să mă omoare, mă caută în toate locurile posibile. Nu înțelegi cu ce teamă trăiesc. Nu cred că am puterea să îmi iau viața în mâini și să fug”, i-ar fi scris fata.

Mama și unchiul fetei au ajuns și ei în arest, în urma unor înregistrări obținute de polițiști. Într-una dintre înregistrările audio, mama femei îndeamnă familia să o dea afară din casă: "Uită de ea, las-o să ajungă în iad. Nu merită să o tot căutăm, e un gunoi. Trebuie să o biciuim, să o dăm afară din casă ca pe un câine și să vedem cum se descurcă”, ar fi spus mama fetei.

Tatăl tinerei neagă că și-ar fi ucis fiica, însă judecătorii sunt cei care îi vor decide pedeapsa, în urma procesului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri