Un tânăr își vinde bolidul de lux pentru 20 de lire sterline, dar cu o condiție

Data publicării:
porsche

Un britanic din Chelsea, care lucrează în domeniul imobiliar, a anunțat pe contul său de Instagram că își vinde bolidul de lux, un Porsche, cu doar 20 de lire sterline. „Afacerea” poate fi încheiată însă cu o sigură condiție, relatează The Independent.

Ed Bezzant duce o viață luxoasă, pe care nu se sfiește să o etaleze pe pagina sa de Instagram cu fiecare ocazie. Tânărul a anunțat pe rețeaua de socializare că organizează o tombolă cu 2.500 de bilete la prețul de 20 de lire sterline, iar câștigătorul va primi bolidul său, un Porsche Cayman, al cărui preț este de aproximativ 42.000 de lire.

Dacă va reuși să vândă toate biletele, bărbatul se va alege însă cu 50.000 de lire sterline, cu 8.000 mai mult decât prețul unui Cayman 718 nou-nouț, ultima ediție.

„Îmi vând Porsche-ul pentru 20 de lire. Vând 2.500 de bilete de loterie, iar extragerea va avea loc doar când se vor epuiza toate biletele. Puteți cumpăra câte bilete doriți, iar confirmările și modalitățile de plată le veți primi pe e-mail. Să înceapă jocul”, a scris tânărul pe Instagram.

El a declarat pentru Business Insider că a organizat concursul în mare parte pentru că vrea să își cumpere o nouă mașină, dar și pentru că va face nunta anul viitor și are nevoie de bani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri