Air France ridică ştacheta: Schimbă scaunele avioanelor şi va avea o nouă ofertă de catering

Data publicării:
air france

Investiţiile vor include scaune noi din piele în clasele Economy şi Business ale zborurilor mediu curier (două-cinci ore) şi o ofertă revizuită de catering, plus mese calde pe zborurile mai lungi, inclusiv pe ruta Bucureşti – Paris, pentru clasele Economy şi Business.

FOTO: Air France

Toate schimbările includ şi zborul Bucureşti - Paris, un zbor de trei ore şi 10 minute care, începând cu luna aprilie 2015, va avea şi meniu cald inclus, atât la clasa Economy, cât şi la clasa Business.

FOTO: Air France

Noile scaune vor fi montate în 24 de aeronave Airbus A319, în prima jumătate a acestui an, şi în 25 de aeronave Airbus A320, în prima jumătate a anului 2016. În total, vor fi instalate 7.800 de scaune din piele.

Air France a anunţat, totodată, că introduce un nou tarif, "Economy Flex", pentru cei care călătoresc în interes de afaceri şi care reprezintă aproape 30% din totalul pasagerilor companiei pe segmentul mediu curier. Tariful include mai multe beneficii exclusive şi se adresează în principal călătorilor business care zboară în cabina Economy.

Astfel, biletele pentru acest segment sunt rambursabile şi pot fi modificate gratuit în aceeaşi clasă de rezervare, transportul unui bagaj de cală cu o greutate nu mai mare de 23 de kilograme va fi gratuit, iar în cabină sunt permise un bagaj şi un accesoriu – geantă, laptop sau aparat foto - cu o greutate totală de 12 kilograme. Pasagerii vor avea acces la serviciul SkyPriority, care oferă prioritate la check-in, îmbarcare şi recuperarea bagajului şi vor beneficia de un loc garantat în partea din faţă a cabinei Economy.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri