Cui vinde Becali 8 ha de teren în nordul Capitalei

Data actualizării: Data publicării:
slika-_original-1378063668-929584

Terenul, cu o suprafață de opt hectare, ar fi fost vândut firmei Prime Kapital, companie fondată de sud-africanul Martin Slabbert. Pe acest teren vor fi realizate 400 de unități locative de standard ridicat.

slika-_original-1378063668-929584Foto: Prime Kapital are în vedere un proiect imobiliar și în Slovenia

Prime Kapital, companie fondată de Martin Slabbert, se pregăteşte de demararea unui proiect rezidenţial de anvergură în România, potrivit Economica.net. Acesta este al doilea proiect imobiliar al Prime Kapital în regiune, după ce la sfârşitul lunii ianuarie a anuţat că va dezvolta un proiect cu spaţii comerciale şi de birouri în Liubliana, capitala Sloveniei.

Prime Kapital va începe construcţia unui proiect rezidenţial în nordul Capitalei, pe un teren cumpărat de la familia Becali, într-o tranzacţie estimată la circa 12 milioane de euro, chiar lângă reprezentanţa Porsche, în apropierea centrului comercial Promenada.  

"Este un proiect mare, pe un teren de opt hectare şi va include un nou concept de locuinţe pentru România, cu mai mult de 400 de unităţi. Vrem să schimbăm standardele dezvoltărilor rezidenţiale în România, cu o orientare spre standarde de trai mai ridicate", a declarat pentru Economica.net Martin Slabbert, CEO Prime Kapital.

Cel mai probabil, proiectul va fi lansat în 2018, asta după ce vor fi realizate lucrările de infrastructură şi showroom-ul.

"Bugetul este substanţial, cu o valoare de piaţă de peste 100 de milioane de euro", ne-a mai declarat Slabbert.

În ultimul an, mai mulţi dezvolatori s-au orientat spre construcţia de proiecte rezidenţiale în partea de nord a Bucureştiului.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri