Cum să strângi 400 de lei în trei ore

Data publicării:
bani lei salarii

Provocare inedită pentru viitori oameni de afaceri. 22 de tineri din Cluj-Napoca au trebuit să demonstreze în stradă că au "stofă de antreprenor". Au vândut cafea, dulciuri, au făcut flotări și au împărțit mesaje motivaționale. Scopul a fost să strângă 400 de lei în trei ore.

Tinerii au venit cu idei și strategii pe care le-au pus în practică pe străzile din oraș. Dacă unii au vândut pizza la suprapreţ trecătorilor, alţii au făcut flotări, ca să strângă bani.

Cei 22 de viitori antreprenori au participat la workshop-uri unde oameni de afaceri de succes le-au dezvăluit o parte din secretele lor.

Radu Lupaș, antreprenor: „E foarte important ca atunci când vor să-și pornească un business să găsească ideea potrivită la momentul potrivit pe care să o împărtășească cu piața, cu investitorii, cu partenerii potriviți”.

Participanţii au avut la dispoziţie 3 ore să pună în practică o idee de afacere. Şi să strângă bani: 400 de lei.

Evenimentul a avut scopul de a îi apropia pe tineri de noțiunea de antreprenoriat.

Ruxandra Zaharia, coordonator eveniment: „Să vadă că este mult mai aproape de ei decât își imaginează, să interacționeze cu antreprenori și cu oameni care au dezvoltat business-uri sustenabile în România și în același timp să poată experimenta”.

Evenimentul se va desfășura în mai multe orașe din țară.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri