Din pasiune pentru burgeri, un tânăr a renunțat la o carieră în industria petrolieră

Data publicării:
szilard

Un tânăr a renunțat la munca pe o platformă petrolieră din Africa pentru a face burgeri înttr-o bucătărie din Baia Mare. Are 35 de ani, a colindat peste 50 de țări, a decis că tot acasă este mai bine. De câteva luni face burgeri și spune că este mai linistit ca niciodată.

Până nu demult, Szili, cum îi spun prietenii, a muncit pe o platformă din Africa. O experiență frumoasă, spune tânărul, dar solicitantă.

„Foarte frumoşi ani, o experienţă de neuitat. Începând de cum au fost lucrurile în Ungaria, in Europa, până la joburile făcute în Turcia”, a spus Szilard Csvadari.

După nouă ani de carieră în industria petrolieră, tânărul și-a dorit o schimbare radicală. S-a întors în țară și, pentru că îi plăceau foarte mult burgerii din carne de vită, s-a gândit să deschidă un restaurant în orașul natal. S-a documentat săptămâni la rând și a început să testeze diferite rețete de burgeri.

„E excelent! E cel mai frumos lucru când vezi că oamenii revin și le place. Când am început livrări la domiciliu, am avut de livrat, la aceeași adresă într-o zi, de trei ori. E mult mai frumos decât pe o platformă petrolieră. Interacțiunea cu oamenii”, a precizat Szilard Csavadari.

„E o schimbare curajoasă să lași o multinațională pentru a te întoarce în România, dar are și beneficii. Cu siguranță și o satisfacție personală”, a adăugat Mihai Fârte, bucătar în restaurantul lui Szilard Csavadari.

Clienții localului sunt încântați de burgerii pregătiți aici, dar și de povestea din spatele lor.

„Au burgeri vegani, ceea ce e o chestie mare pentru Baia Mare și e super-super bun burger-ul. Trebuie să fii curajos și îți asumi unele riscuri că, din petrol vin banii, dar din burgeri în Baia Mare, cred că e mai greu la început.”

„Să îți urmezi pasiunea e un lucru fain și trebuie încurajat, deci e un exemplu de urmat.”

Acum, în localul lui Szilard se pregătesc zilnic zeci de burgeri, iar tânărul este mulţumit că cererile cresc în continuu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri