Olguţa Vasilescu, revoltată de asocierea dintre aniversarea ei şi inaugurarea stadionului din Craiova

Data actualizării: Data publicării:
stadion craiova

Lia Olguţa Vasilescu se arată revoltată de ultimele comentarii legate de inaugurarea stadionului din Craiova, în special de cele legate de întârzierea cu o lună a inaugurării pentru a şi-l face cadou de aniversare.

„Sa fii atât de mărginit și sa crezi ca as vrea sa întârzii cu o luna inaugurarea pentru a fi cadoul pe care mi-l fac singura de ziua mea, mi se pare o minciuna mai gravă chiar și decât cea pe care au scornit-o niște nemernici cum ca as fi închis spitalul județean fiindca eram in coma alcoolica.

Am auzit multe mizerii, in aceasta perioada, dar și încurajări sau felicitări de la cei care au inteles ca m-am străduit sa las ceva frumos pe unde am trecut, însă cred ca inaugurarea unuia dintre cele mai frumoase stadioane din Europa trebuie sa fie un prilej de bucurie și nu de aruncat cu laturi in mine sau in Liviu Dragnea, cel cu care, in calitatea lui de Ministru al Dezvoltării, am gandit și realizat acest măreț edificiu”, a transmis ea printr-un mesaj pe Facebook.

Olguţa Vasilescu subliniază că îşi doreşte ca inaugurarea să poată avea loc în 29 octombrie, „pentru ca se împlinesc fix 50 de ani de când a fost inaugurat vechiul Central”.

„Dat fiind interesul crescut manifestat de dumneavoastrã, prin multiplele mesaje trimise, privind desfãşurarea întregului proces la arena sportivã, vã confirmãm faptul cã la începutul sãptãmânii viitoare se vor semna actele de finalizare a recepției la terminarea lucrărilor, urmând ca stadionul sã fie predat primăriei Craiova.

Precizăm că decizia organizării meciurilor nu cade în sarcina CNI, disputele sportive fiind obligația exclusivă a primăriei Craiova și a Clubului de Fotbal CS Universitatea Craiova”, a transmis Compania Naţională de Investiţii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri