CNAIR neagă că va deschide luni autostrada Lugoj Deva

Data publicării:
Santier autostrada Sibiu-Orastie - Mediafax Foto-Ovidiu Dumitru Matiu-3

Oficiali ai Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) au infirmat joi deschiderea a 15 kilometri din autostrada Lugoj-Deva luni. Momentul va avea loc în perioada următoare, însă nu va fi luni.

Santier autostrada Sibiu-Orastie - Mediafax Foto-Ovidiu Dumitru Matiu-1

Autostrada a fost verificată joi, pentru a treia oară, de către comisia de recepție a CNAIR. ”Este prematur și exagerat să se spună că deschiderea va avea loc luni, acum de abia se vede ce mai este de făcut. Deschiderea va fi în perioada următoare fără a ști cu exactitate când”, a declarat joi un purtător de cuvânt al CNAIR. Acesta a spus că momentul urmează să fie anunțat prin un comunicat de presă și că nu este prima dată când informații false pe această temă apar în presă.

Deschiderea celor 15 kilometri ar fi oricum o măsură pripită din cauza faptului că mai sunt multe lucrări de făcut, iar acestea sunt departe de a fi lipsite de importanță. Lucrările neterminate includ mai mulți kilometri de șanțuri destinate scurgerei apelor, structuri casetate de beton, drumuri de întreținere, inclusiv un pasaj peste un drum județean, etc.

Precizările au fost făcute după ce zilele trecute o publicație locală, anume Mesagerul Hunedorean, a afirmat că luni va fi deschis o parte din lotul 2, anume secțiunea Traian Vuia - Margina.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri